Hrvatski tenisač primio strašne uvrede i prijetnje nakon poraza. Objavio ih je

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKI tenisač Mili Poljičak (20) s 1:2 (6:3, 3:6, 4:6) izgubio je od Španjolca Davida Jorde Sanchisa (30) u osmini finala Challenger turnira u francuskom Roanneu. Splićanin se nalazi na 327. mjestu ATP ljestvice, dok je Sanchis 415. te je do ove faze turnira došao preko kvalifikacija. S obzirom na to, Poljičak je bio favorit. Međutim, nije opravdao taj status.

Poljičak je nakon meča na Instagramu podijelio niz poruka koje su mu poslale osobe bijesne zbog njegova poraza, a koje su se, vjerojatno, kladile na njegovu pobjedu. "Smeće jedno", "Kurvo", "Kako si mogao izgubiti", "Možeš blokirati, ali se ne možeš sakriti", "Govno", "Izgubio si puno novca" i "Ubit ću te" samo su neki od užasnih poruka koje je mladi hrvatski tenisač primio.

Poljičak im je na to odgovorio emotikonom koji plače od smijeha, označio organizaciju ATP te napisao: "Ljudi, hvala na podršci, puno mi znači." Nažalost, Poljičak nije prvi tenisač koji se susreo s ovakvim uvredama nakon poraza.

Poljičak 2022. osvojio juniorski Wimbledon

Podsjetimo, Poljičak je 2022. godine osvojio juniorski Wimbledon i time postao prvi Hrvat kojem je to uspjelo, dok su Ivan Ljubičić 1996. i Mario Ančić 2000. poraženi u finalima. Poljičak je za prestižnu juniorsku titulu s 2:0 u setovima (7:6, 7:6) pobijedio je Amerikanca Michaela Zhenga. Iste je godine na turniru u Umagu debitirao kao senior.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.