Pogledajte otkuda je engleski stoper izbio loptu nakon nevjerojatne greške Pickforda

Screenshot: Sportklub

GRČKA je na Wembleyju pobijedila Englesku 1:2 i tako priredila veliko iznenađenje u trećem kolu skupine 2 drugog ranga Lige nacija. Vangelis Pavlidis doveo je Grke u vodstvo u 49. minuti, a u 83. poništen mu je gol za 2:0. Četiri minute poslije Jude Bellingham je udarcem izvana poravnao na 1:1, no u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Pavlidis je iskoristio zbunjenost u engleskoj obrani i donio pobjedu Grčkoj.

Utakmica bi zasigurno bila potpuno drugačija da je Grčka povela u desetoj minuti, kada joj se iznenada ukazala velika prilika. Golman Engleske Jordan Pickford istrčao je s gola kako bi presjekao dugo dodavanje grčkog nogometaša. U tome je i uspio, no onda se zbunio. 

Nije znao što bi napravio, slučajno je trknuo loptu, a oduzeo ju je Anastasios Bakasetas. Grčki veznjak odmah je puknuo s 30 metara pokušavši pogoditi praznu mrežu. Lopta je odskočila na rubu peterca, a njezin let pratio je stoper Levi Colwill, koji ju je klizećim startom, u zraku, sjajno izbio točno s gol-linije. Snimku pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.