Totti će zaigrati u Serie A u 49. godini? "Nikad ne reci nikad u životu"

Foto: EPA

FRANCESCO TOTTI (48) jedan je od najvećih talijanskih nogometaša svih vremena. Cijelu karijeru proveo je u Romi. Za klub iz Rima je u 786 utakmica zabio 307 golova te 2001. osvojio naslov prvaka Italije. S klubom svog života je osvojio još dva kupa i Superkupa, a s Italijom je 2006. bio prvak svijeta u Njemačkoj.

Totti je profesionalnu karijeru završio prije sedam godina, no sada razmišlja da se vrati nogometu: "Bilo je klubova iz Serie A koji su me zvali. Priznajem da su me malo natjerali na razmišljanje. Teško je ostvarivo, no nikad ne reci nikad u životu."

Totti razmišlja o povratku u profesionalizam

"Ima igrača koji su igrali puno godina nakon završetka karijere. Ovisi i gdje igraš, ali ako bih se vratio u Serie A, morao bih dobro trenirati." Gazzetta dello Sport piše da to i nije toliko bezazlena ideja. Totti se pokušavao posljednjih mjeseci vratiti u Romu na neku direktorsku poziciju, no nije mu uspjelo.

"Za 2-3 mjeseca bio bih spreman. Još uvijek igram s 48 godina. Pola sata, dvadeset minuta... Da radim nešto takvo ludo, napravio bih to u Italiji, ne u inozemstvu", završio je Totti. Dodao je kako ne bi prihvatio ponudu Lazija te spomenuo Inter kao klub koji ga je zvao. Totti je igrao na poziciji polušpice i napadača, a svojevremeno je bio jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.