Jurić nakon 1:5 kod Fiorentine: U 40 dana sam napravio sjajan posao

Foto: EPA

ROMA je u posljednjem nedjeljnom ogledu devetog kola talijanske Serie A gostovala u Firenci kod Fiorentine i stradala 1:5. Upitno je kakva sudbina čeka njenog trenera Ivana Jurića, no talijanski mediji pišu da je Roma već kontaktirala njegovog prethodnika Danielea De Rossija i da čeka njegov odgovor o povratku na klupu.

Komentirajući poraz svog tima, treći u osmoj utakmici otkako je na klupi momčadi, Jurić je rekao da je kroz 90 minuta u Firenci "sve krivo napravljeno", ali i da klub "ne smije 40 dana napornog rada baciti u WC školjku".

"Sve smo krivo napravili. U sedam prethodnih utakmica pokazali smo da možemo biti koncentrirani, ali sad smo imali krivi stav, krivi mentalitet, krivi pristup, a to nisam očekivao. Kao da smo zaboravili sve što smo naučili", rekao je Jurić.

Jurić: Igrači imaju karakteristike koje tražim, ali nisu bili koncentrirani

Na pitanje može li momčad koju on nije sastavljao igrati tip nogometa koji želi, ovako je odgovorio: "Rekao bih da momčad koja je u sedam utakmica primila pet golova ima čvrstoću. Imaju karakteristike koje traži, ali u ovom susretu nisu bili koncentrirani. To se ponekad događa. Moramo bolje."

Neizbježno pitanje nakon uvjerljivog poraza bilo je i o njegovoj sudbini na klupi Rome.

"To je nogomet. Mislim da sam napravio sjajan posao u 40 dana i da nema smisla sve to baciti u WC školjku. Vidio sam čvrstinu, dobre izvedbe, mlade kako se razvijaju, starije kako se vraćaju na ono što su bili, a danas smo to sve pustili u toalet."

Standings provided by Sofascore


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.