LeBronova poruka sinu i njegovim hejterima: Samo tako. Je*eš svu tu mržnju i buku

Foto: Profimedia

OKO MJESEC i pol dana ostalo je do početka nove NBA sezone, prve u povijesti najjače košarkaške lige u kojoj bi istu svlačionicu trebali dijeliti otac i sin. Legenda lige LeBron James, koji će u prosincu proslaviti 40. rođendan, dočekao je dolazak prvorođenog sina Bronnyja (20) među profesionalce u momčadi Los Angeles Lakersa.

Slava franšiza izabrala je Bronnyja Jamesa kao 55. na prošlogodišnjem draftu. Mnogi su spremni ustvrditi da je to bio potez kojim su odobrovoljili LeBrona na produženje suradnje, koju je i potpisao. Za novi dvogodišnji ugovor, uz sina koji će vjerojatno zaigrati za Lakerse, LeBron je dogovorio i 102.47 milijuna dolara plaće.

Otkako je riješena situacija s LeBronom, pogledi navijača Lakersa okrenuli su se u smjeru njegova sina. Prve pripremne utakmice nikako nisu bile dobre. U prvih pet susreta za Lakerse u Ljetnoj ligi bio je na prosjeku od 4.3 koša, uz tek 22.6 posto šuta iz igre. Do šeste utakmice gađao je i promašio svih 15 pokušaja za tri poena.

Brown misli da Bronny ne izgleda spremno za NBA 

Mnogo je bilo onih koji su zaključili da Bronny nije potencijal za NBA ligu i da u nju ulazi tek kao sin slavnog oca. Među njima i zvijezda Boston Celticsa Jaylen Brown, ovogodišnji MVP finala lige. "Mislim da Bronny nije profesionalac", rekao je tijekom utakmice Ljetne lige između Boston Celticsa i LA Lakersa.

Od takvih razmišljanja LeBron brani svog sina: "Nisam siguran shvaćaju li ljudi Bronnyja. Njemu nije stalo. Meni malo jest. Kad sam ja došao u ligu bilo mi je važno svidjeti se ljudima i boljele su me neke stvari koje sam o sebi čuo na početku karijere. Bronny? Njega nije briga."

Nedavno je najbolji strijelac u povijesti NBA lige (40.474) objavio video sina kako trenira. Poruka koju je uz taj video ostavio glasila je: "Samo tako, mali. Jebeš svu tu mržnju i buku. Ne poznaju te."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.