Livaja upitan za utakmicu s Osijekom

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

HAJDUK i Osijek na Poljudu u nedjelju od 18 sati igraju najjaču utakmicu 12. kola SuperSport HNL-a. Splitska momčad nije u najboljoj formi, ima tri poraza u zadnjih pet utakmica, no dojam poboljšava pobjeda u derbiju protiv Dinama. Osijek, je, s druge strane, u još goroj formi, ali nada se da će se s novim trenerom Zoranom Zekićem vratiti na pravi put.

Kako doznajemo, u zadnji čas će se odlučivati hoće li u utakmici protiv Osijeka nastupiti Marko Livaja. Kapetan Hajduka već duže vrijeme vuče ozljedu s kojom je, doduše, odigrao pet utakmica u prvenstvu. Livaja je na početku utakmice protiv Gorice u gostima, oko pete minute, zaradio ozljedu gležnja nakon što ga je netko nagazio.

Na poluvremenu mu je gležanj jako natekao, no on je odlučio da će nastaviti igrati. Sve utakmice nakon toga igrao je pod injekcijama. Na treningu prije Rijeke je zaradio i ozljedu zadnje lože te je onda takav (gležanj i loža) igrao protiv Rijeke.

Hajduk bez Livaje igra puno lošije

Od utakmice s Rijekom Livaja nije trenirao s ostatkom momčadi, već je individualno trenirao s kondicijskim trenerima i odrađivao terapije dva puta dnevno. Jučer je odradio dio treninga s ekipom, ali još uvijek je upitan za utakmicu s Osijekom.

Livaja je postavio visoke standarde u protekle dvije sezone, a u ovoj igra malo ispod njih. Zabio je četiri pogotka uz dvije asistencije u domaćem prvenstvu. Hajduk je bez njega puno slabija momčad i imaju u osam utakmica samo jednu pobjedu, u Kupu protiv Tehničara iz Cvetkovca.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.