SINIŠA MIHAJLOVIĆ

Mihajlović iz bolničke sobe održao dirljiv govor: Postoje dva puta kojima možemo ići

Foto: Screenshot (Bologna FC)

SINIŠA MIHAJLOVIĆ (53) prije osam dana je na konferenciji za medije objavio da odlazi na liječenje jer je otkriveno da mu se leukemija vraća. Podsjetimo, aktualnom treneru Bologne je leukemija prvi put dijagnosticirana u ljeto 2019. godine, no nakon kemoterapije i transplantacije koštane srži uspio se oporaviti. Sada kaže da ide na terapije kako bi uništio bolest u njenom začetku.

Mihajlovićeva Bologna sutra gostuje kod Milana, a uoči te utakmice srpski je trener poslao motivacijsku poruku momčadi iz bolničke osobe. Održao je dirljiv govor.

Mihajlovićev govor igračima uoči Milana

"Fizički neću biti s vama, ali psihički sam uvijek tu uz vas. Moja soba je opremljena za sve utakmice. U stalnom sam kontaktu sa stručnim stožerom. Siguran sam da ćete se boriti, a ja ću vas iz svoje bolničke sobe žustro podržavati i zajedno možemo do uspjeha. Ovu bolest smo već jednom pobijedili tako da ne sumnjam da to možemo ponoviti. Život nije ravna crta. Ima zaokreta, padova i uspona, čak i iznenadnih rupa u koje padneš. No moraš ustati i nastaviti put."

Potom je dodao: "Postoje dva puta kojima možete ići. Jedan je destruktivan, kada se žalite i izgubite vjeru. Drugi je konstruktivan. Tada gledate pozitivnu stranu stvari i držite se toga. Ovo je privremeno stanje, pobijedit ću bolest. Vjerujem u liječnike, treba mi entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobijediti. Moramo biti zajedno. Ako što trebate, tu sam. Znam da je teška situacija s rezultatima i igrom, ali prebrodit ćemo i to. Milan će imati podršku 60 tisuća navijača, ali njima neće biti lako protiv nas."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.