Nogometni fanovi čude se Hajdukovim navijačima: "Ne vjerujem što gledam!"

Foto: Screenshot

KROVNA europska nogometna organizacija UEFA prije mjesec dana potvrdila je da će se utakmica polufinala juniorske Lige prvaka između Hajduka i Milana igrati na Stade de Geneveu, stadionu koji ima kapacitet za oko 30 tisuća navijača. Scene s utakmice polufinala u kojoj je Hajduk pobijedio Milan 3:1. potvrđuju da je ta odluka bila ispravna

Final Four Lige prvaka mladih prijašnjih se godina održavao na stadionu u Nyonu, gradu u kojem se nalazi središte UEFA-e. Radi se o malom stadionu za samo 4000 ljudi, a UEFA je odluku o promjeni lokacije donijela zbog golemog interesa navijača klubova koji su izborili polufinale, pisalo je u službenom priopćenju. 

Korisnici Twittera su oduševljeni

Veliki obol tome dala je podrška koju mladi hajdukovci imaju u Europi. Protiv Manchester Cityja u osmini finala bodrilo ih je oko 10 tisuća navijača na Poljudu, a u Dortmund je na četvrtfinale s Borussijom stiglo oko pet tisuća navijača Bijelih. Otprilike toliko ih je i u Ženevi.

Upravo taj podatak fascinirao je ljude na Twitteru koji dijele scene sa stadiona i dive se podršci koju Hajdukovi juniori imaju. "Nevjerojatne scene", "Morate znati jednu stvar. Utakmice Lige prvaka mladih nikoga ne privlače. Ako imate sreće, možda vidjeti kako neko dijete navija. Ali Hajdukovi navijači su nešto posebno", "Ovi navijači su nešto posebno", "Moram otići na utakmicu prve momčadi Hajduka. Ako ovako navijaju za juniore..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.