Novinar je nedavno dao Flicku slatkiš i pomogao mu. Ovako mu se trener Barce odužio

Foto: EPA

PRIJE nekoliko dana Barcelonin trener održao je konferenciju za novinare kojom je najavio utakmicu svoje momčadi protiv Getafea. Dvaput ju je morao napuštati zbog napadaja kašlja, a završio ju je tako što mu je jedan od novinara ponudio bombon od karamele koji je smirio taj kašalj. Tri dana kasnije Flick je opet imao presicu, a potezom prije nje oduševio je istog tog novinara i sve prisutne.

Xavi Lemus ime je novinara koji prati Barcelonu i zbivanja u njoj i on je slatkišem pomogao Flicku. Pred početak nove konferencije za medije Flick je ušao u prostoriju i, prije no što je otišao pred mikrofon, stigao je do Lemusa. Dao mu je isti slatkiš, a vraćanjem "duga", odnosno svojom gestom oduševio je sve u sobi, pa onda i dobio pljesak.

Oduševio je sve u Barceloni

Lemus je podijelio taj video na svom profilu na X-u i pritom Flicka nazvao "pravim džentlmenom". Novinari koji su to sve popratili navode da Flick oduševljava sve u Barceloni svojim ponašanjem i ističu večeru na koju je odveo suradnike kao znak zahvalnosti, dobar odnos s navijačima koje ne uskraćuje za fotografiju ili potpis i dobar odnos s igračima. 

Takvim malim gestama samo to potvrđuje. Najvažnije od svega, momčad mu je neporažena nakon sedam kola u La Ligi i vodeća na ljestvici.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.