Ogromna pobjeda Bayerna u Bundesligi pred Dinamo

Foto: EPA

BAYERN je u 3. kolu njemačke Bundeslige s ogromnih 6:1 slavio na gostovanju kod Kiela, jednog od novih prvoligaša koji ove sezone debitiraju u najvišem rangu njemačkog nogometa. Bavarci su tako pred okršaj s Dinamom u Ligi prvaka (utorak, 21:00) pokazali svu raskoš svog napadačkog arsenala.

Najbolji igrač na utakmici bio je engleski napadač Harry Kane koji je postigao hat-trick za Bayern. Bio je precizan u 7. i 43. minuti iz igre, a u 91. minuti je postigao pogodak s bijele točke. Osim Kanea, za Bayern su zabijali Jamal Musiala u 1. minuti i Michael Olise u 65. minuti, dok je pogodak u 13. minuti zapravo autogol Nicolaja Remberga. Jedini gol Kiela zabio je Armin Gigović u 82. minuti susreta.

Bayern miran na vrhu

Nakon ove pobjede Bayern je i dalje stopostotan u Bundesligi uz gol-razliku 11:3 te drži vrh prvenstvene ljestvice s dva boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund. Jednako bodova kao Borussija ima i trećeplasirani RB Leipzig.

Kiel je u svoju debitantsku sezonu krenuo s groznim učinkom, točnije potpuno obrnutim učinkom od Bayerna. Donedavni drugoligaš ima sva tri poraza u tri dosadašnje utakmice i gol-razliku 3:11 te je posljednji na tablici.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.