Opet se ozlijedio najveći Dinamov pehist i prinova od tri milijuna eura

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

DINAMO od 21 sat na Maksimiru dočekuje Monaco u drugom kolu nove, revolucionarno redizajnirane Lige prvaka. To mu je prva domaća utakmica u LP-u ove sezone te prva nakon povijesnog debakla, poraza 9:2 kod Bayerna, nakon kojeg je morao otići Sergej Jakirović. Situacija sa zdravljem u maksimirskoj svlačionici je solidna, ali Bjelica neće moći računati na dva važna igrača - Sammyja Mmaea i Luku Stojkovića.

Posebno je bolan izostanak Stojkovića, koji je prošlog ljeta doveden iz Lokomotive za čak tri milijuna eura. Čim je stigao u Dinamo, doživio je tešku ozljedu i praktički je cijelu prošlu sezonu proveo na rehabilitaciji. Sad je konačno ulovio dobar ritam utakmica i ulazio je u sve bolju formu, ali čini se da se protiv Banjola u kupu opet ozlijedio i zaradio je malu rupturu mišića.

Na prvu se činilo da je riječ o minimalno ozbiljnoj ozljedi, ali je Bjelica na presici potvrdio da ga neće biti za Monaco. Prema prvim prognozama, trebao bi propustiti desetak dana, što znači da vjerojatno neće igrati sve do iza reprezentativne pauze, koja počinje iza ovog vikenda.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.