Zarađuje 240 tisuća eura tjedno, a igra u kopačkama od 65 eura

Foto: Profimedia, Decathlon

ANTOINE GRIEZMANN, legenda Atletico Madrida i reprezentacije Francuske, iznenadio je odabirom kopački. Griezmann je zadnje desetljeće bio jedan od zaštitnih likova Pume, uz Usaina Bolta i Neymara. No nakon što je završio suradnju s njemačkim brandom, od početka sezone nosio je crne kopačke bez oznaka, što je bio signal da pregovara s novim tehničkim sponzorom.

Sudeći prema marki kopački koje je nosio na madridskom derbiju, pronašao ga je. Griezmann je na nogama imao Kipstu, što je brend specijaliziran za nogomet u okviru Decathlona. To je iznenađenje jer francuska kompanija dosad nije imala zvijezde kao manekene. Decathlon je donedavno bio poznat po tome da prodaje proizvode za sport i slobodno vrijeme po povoljnim cijenama.

Zarađuje 240 tisuća eura tjedno, a igra u kopačkama od 65 eura

Osim toga, bio je fokusiran na početnike i rekreativce, a ne na profesionalne sportaše. Ipak, čini se da se to mijenja jer njegova lopta je službena za Europsku ligu i Konferencijsku ligu. Sponzorira i neke od najboljih igrača futsala i padela, a preko Gaela Monfilsa ubacio se i u tenis. Ipak, Griezmann mu je najveće pojačanje.

Ali, on također nosi povoljne kopačke. Od sada su mu na nogama Kipsta CLR. Zvijezda koja zarađuje 240 tisuća eura tjedno, igra u kopačkama koje koštaju 65 eura na webu spomenute kompanije. Dakle, radi se o neusporedivo jeftinijim kopačkama od onih koje nudi konkurencija i koje nose Griezmannovi suigrači. Julian Alvarez primjerice ima kopačke koje koštaju četiri puta više, preko 250 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.