Zagreb večeras čeka potop. Dinamo reagirao za utakmicu Lige prvaka

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

DINAMO od 21 sat na Maksimiru dočekuje Monaco u drugom kolu nove, revolucionarno redizajnirane Lige prvaka. To mu je prva domaća utakmica u LP-u ove sezone te prva nakon povijesnog debakla, poraza 9:2 kod Bayerna, nakon kojeg je morao otići Sergej Jakirović.

Njega je zamijenio povratnik Nenad Bjelica, pod kojim je Dinamo jako dobro igrao u Ligi prvaka prije pet godina. Navijači Dinama s nestrpljenjem očekuju ovaj novi početak sa starom momčadi i trenerom, ali jako ih je zabrinula vremenska prognoza.

Zagreb večeras čeka potop

Zagreb je cijeli dan pod kišom, ali večeras u terminu igranja utakmice očekuju se baš jake padaline. To je problem za gledatelje jer Maksimir nema natkrivenih tribina, što znači da svi koji žele na stadionu gledati Dinamo moraju barem dva sata provesti na kiši i hladnoći.

I dok će mnoge to natjerati da, umjesto na Maksimiru, utakmicu gledaju na televiziji, Dinamo za one najvjernije priprema olakšicu: "S obzirom na vremensku prognozu, na svim šankovima na stadionu Maksimir navijači će moći preuzeti jednokratne kabanice. Zajedno po pobjedu", poručuju iz kluba. 

Tablice omogućuje Sofascore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.