Otkriven veliki plan Reala? Ancelotti odlazi, stižu trenerska i igračka zvijezda

Foto: EPA

FLORIAN WIRTZ, 21-godišnji njemački ofenzivni veznjak, jedan je od najtraženijih nogometaša na svijetu. Prošle sezone je Bayer Leverkusen doveo do gotovo savršene sezone u kojoj je osvojio duplu krunu i stigao do finala Europske lige, gdje su Apotekari doživjeli jedini poraz u cijeloj sezoni. 

Transfermarkt ga procjenjuje na čak 130 milijuna eura vrijednosti i za njega su zainteresirani najveći klubovi na svijetu. No, bivši sportski direktor Bayerna Michael Reschke tvrdi da je Wirtz već odabrao budući klub i da će, po svemu sudeći, naslijediti Modrićevu desetku.

Wirtz i Alonso u Realu?

"Iako je Bayern jedan od pet najboljih klubova na svijetu, jasno je da Wirtz razmišlja samo o potpisu za Real Madrid. Moje mišljenje je da će potpisati za Real Madrid. Isto tako, Carlo Ancelotti će biti zamijenjen Xabijem Alonsom. Mislim da će to biti odličan fit", poručio je Reschke. 

Wirtz je svoju omladinsku karijeru proveo u Kolnu, odakle 2020. godine prelazi u Leverkusen. Prošle sezone je u svim natjecanjima imao 18 golova i 20 asistencija. Sjajno je krenuo i ove sezone te u devet nastupa ima šest golova i jednu asistenciju.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.