VIDEO Kaos na utakmici u Kolumbiji. Deseci izbodenih, huligane bacali s tribine

Foto: Screenshot

VELIKI derbi 10. kola kolumbijskog prvenstva između Atletico Nacionala i Atletico Juniora prekinut je noćas u 55. minuti susreta nakon potpunoga kaosa na tribinama stadiona u Medellinu. Atletico je vodio 2:0, a nakon drugoga gola gostujući navijači počeli su gađati obične gledatelje, ali i igrače.

Na snimkama koje kruže X-om (bivši Twitter) može se vidjeti kako je jedan domaći igrač u glavom pogođen nožem, ali nasreću njegovom drškom. Kad su to vidjeli, ultrasi Nacionala jurnuli su preko ovalne tribine prema gostujućim navijačima i onda je došlo do ogromnih nereda.

Navijači skakali s tribina

Navijači su jedni druge napadali i gađali noževima. Navijači Nacionala nekolicinu Juniorovih navijača bacili su na donju tribinu, a neki od njih su u bijegu od protivnika i sami skakali na nižu tribinu gdje bi ih onda domaći navijači mlatili.

Ubrzo su se deseci navijača našli na travnjaku, a neke od gostujućih su od brutalnih batina morali spašavati njihovi igrači. Na jednoj snimci vidi se kako dvojica igrača odnose jednog svojeg navijača od mase bijesnih huligana, koja ga je mlatila na tlu.

Policija je nakon nekog vremena stjerala gostujuće navijače pred ulaz na tribinu, ali su se i tamo nastavili sukobi. Pravo je čudo da nitko nije stradao, a prema zadnjih informacijama ozlijeđena je 21 osoba, od kojih većina ima ubodne rane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.