Perišić traži 11 milijuna eura od Turaka. Toliko o njegovom dolasku u Hajduk

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

IVANE, VRIME JE. Još od vremena pučkih fešta i dočeka nakon hrvatskog osvajanja svjetskog srebra 2018. navijači Hajduka salijeću Ivana Perišića spomenutom rečenicom i pitanjima kada će se vratiti u voljeni klub. To se intenziviralo krajem prošle godine, kada je Perišić na splitskom dočeku povodom bronce na SP-u 2022. rekao navijačima na Rivi: "Po titulu s najdražim Hajdukom ću ići uskoro, neću sad govoriti koja godina."

Perišić (34) je Hajduk napustio prije pola života, kada je 2006. kao 17-godišnjak otišao u Sochaux uz odštetu od 360 tisuća eura. Od tada je igrao za najveće klubove i na transferima okrenuo desetke milijuna eura, ali u Hajduk se nije vratio.

"Ivane, vrime je"

Hajdukovci se nadaju da je "vrime" konačno ovog ljeta. Naime, Peršić je veteran na odlasku iz Tottenhama, koji više ne računa na njega i pušta ga bez odštete iako ima još godinu ugovora. Međutim, za Perišića je zapeo Fenerbahče.

Prema pisanju turskih medija, Perišić je njihovom velikanu postavio nevjerojatne uvjete. S obzirom na to da za njega ne treba platiti odštetu, traži da ga se bogovski plati. I to pet milijuna eura za potpis ugovora i šest milijuna eura godišnje plaće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.