Piksi donio odluku, srpski mediji je predstavljaju kao šokantnu

Foto: EPA

REPREZENTACIJA Srbije zauzela je posljednje, četvrto mjesto skupine C na Europskom prvenstvu u Njemačkoj i tako već nakon prve faze turnira završila natjecanje. Skupinu je osvojila Engleska ispred Danske i Slovenije, reprezentacija koje su sve išle u nokaut-fazu, a Srbija je zaustavljena s dva osvojena boda iz tri utakmice. Mnogi su se pitali kakva je sudbina izbornika Dragana Piksija Stojkovića, a on je odluku donio.

Njegova odluka je ostanak na klupi, a srpski mediji je svi redom opisuju kao šokantnu. Objašnjavajući odluku izbornika, pišu kako on smatra da je s kadrom koji je imao napravio maksimum i da se Srbija nije osramotila s dva osvojena boda i jednim postignutim golom u 270 odigranih minuta.

S njegovom ocjenom ne slaže se srpska javnost pa tako pojedini mediji pišu da se, bez obzira na važeći ugovor i novac, očekivalo da bude smijenjen odmah po ispadanju s Eura. Novac koji se spominje je milijun eura. Također, Srbija je, ističu tamošnji mediji, bila jedina od 24 reprezentacije na ovom Euru koja ni u jednom trenutku utakmica u grupnoj fazi nije bila u prednosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.