Pogledajte nevjerojatan promašaj napadača Srbije protiv Španjolske

Screenshot: SportKlub

LUKA JOVIĆ (26) nevjerojatno je promašio savršenu priliku za senzaciju Srbije protiv Španjolske u prvom kolu Lige nacija. Domaćin je u Beogradu izvukao bod (0:0) protiv aktualnog osvajača Lige nacija i Eura te taj rezultat slavi kao pobjedu, no imao je veliku priliku doći i blizu trijumfu.

U 34. minuti je Andrija Živković sjajno kroz obranu Španjolske proigrao Jovića, koji je tako poslužen ostao sam pred španjolskim golmanom. Imao je Jović puno vremena i prostora da usamljen poentira, ali iako mu nitko nije smetao na sedam, osam metara od gola, on je pucao i promašio čak i okvir gola. Nevjerojatan promašaj možete pogledati OVDJE

Real ga je platio gotovo duplo skuplje od Modrića, ali postao je simbol za promašenu investiciju

Srpski mediji i navijači te reprezentacije šokirani su novim u nizu neuspjeha njihovog napadača. Jović je prije pet godina, nakon sjajne sezone u Eintrachtu, otišao u Real. Najveći klub za njega je platio odštetu od 63 milijuna eura. Premda plaćen skuplje od Luisa Figa, Viniciusa, brazilskog Ronalda te gotovo duplo više od Modrića, Jović je u povijest Reala otišao kao jedan od najvećih i najskupljih promašaja u povijesti. 

Igrač skupo plaćen kao golgeter, u 51 nastupu za Real zabio je samo 3 puta. Real ga je prije dvije godine čak pustio bez odštete u Fiorentinu, iako je još uvijek imao ugovor s njim, samo da ga se riješi. Joviću je napokon bilo krenulo u Firenzi, odakle ga je kupio Milan. Bljesnuo je i tamo prošle sezone, ali ga ove klub nije prijavio za Ligu prvaka. Sada je doživio novi udarac čudesnim promašajem protiv možda najbolje reprezentacije svijeta, pa je zbog toga njegov kiks viralan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.