Pogledajte novi Musin gol za Benficu

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Petar Musa zabio je za 1:0 vodstvo Benfice kod Vizele u petom kolu portugalskog prvenstva. Benfica je na kraju slavila 2:1 i tako došla do četvrte pobjede ove sezone, odnosno s 12 bodova nalazi se na drugom mjestu. Vodeći je Porto s jednim bodom više.

Hrvatski napadač bio je precizan u devetoj minuti ogleda nakon asistencije Rafa Silve. Za Musu je to bio treći gol za Benficu ove sezone. Benfica je u prvenstvu startala s tri pobjede i porazom od Boaviste, a Musi je ovo drugi put da započinje od prve minute za lisabonsku momčad.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MUSIN GOL

U ovoj sezoni je na tri pogotka u tri utakmice. Jednu je propustio zbog crvenog kartona, koji je zaradio u prvom kolu portugalskog prvenstva (3:2 poraz od Boaviste), kada je u pokušaju da dođe do lopte zgazio gležanj suparničkog braniča Rodriga Abascala.

Angel Di Maria povećao je vodstvo Benfice u 39. minuti i s 2:0 se otišlo na poluvrijeme. Samu je u 70. minuti iz kaznenog udarca smanjio zaostatak, no Vizela, 13. na ljestvici portugalskog prvenstva, nije se uspjela potpuno vratiti u susret, već je doživjela treći poraz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.