Regionalni mediji o Hajdukovim juniorima: Nevjerojatno što su napravili

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUKOVA mlada momčad plasirala se u finale Lige prvaka mladih nakon što je u odličnoj utakmici u Ženevi u polufinalu pobijedila Milan 3:1 golovima Vrcića u 51., Pukštasa u 69. i Hrgovića u 76. minuti. Za Milan je zabio Zeroli u 83. minuti. Hajduk će u ponedjeljak u finalu igrati protiv AZ Alkmaara, koji je nakon penala izbacio Sporting.

"Hajduk je na putu do finala prethodno izbacio Šahtar iz Donjecka, Manchester City, Borussiju Dortmund, a sada i Milan. Jednostavno je nevjerojatno da su uspjeli to učiniti", piše srpski Telegraf pa dodaje: "Očito im je svaka pobjeda podizala samopouzdanje."

"Hajduk je u finalu Lige prvaka! Pao je veliki Milan, 'majstori s mora' ispisali su povijest", piše Kurir u naslovu svog teksta u kojem prenosi izvještaj utakmice, ali, za razliku od Telegrafa, bez dodatnog komentara.

"Juniori Hajduka razbili slavni Milan i plasirali se u finale Lige prvaka!" naslov je na portalu Sportsport.ba, a u tekstu se dodaje: "Danas je novi veliki dan za hrvatski nogomet. Juniori splitskog Hajduka plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u današnjoj polufinalnoj utakmici s 3:1 razbili vršnjake slavnog Milana."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.