Šafarić: Šego je jedan od rijetkih igrača u ligi koji su na ovako visokoj razini

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

VARAŽDIN je pobijedio Goricu 2:1 u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a. Dmitar Mitrovski i Luka Mamić zabili su za Varaždin, a za Goricu je pogodio Marko Kolar. Varaždin je ovom pobjedom preskočio Osijek i zasjeo na četvrto mjesto. Utakmicu je komentirao trener Varaždina Nikola Šafarić.

"Svatko svakog može pobijediti. Takva je liga"

"Imali smo odičan ulazak u utakmicu, prvo poluvrijeme postojala je jedna mmčad na terenu. Šteta što nismo iskoristili šanse koje smo imali. Ali u drugom dijelu smo ušli u neku nervozu jer smo primili gol. No primijenili smo sustav i počeli igrati bolje. Stvorili smo još poneku priliku.

Kad igramo doma, želimo sva tri boda. pokazali smo od početka da smo kvalitetnija momčad. Kad promašiš pilike, bojiš se da ti se to ne vrati. Neće biti mira do pauze, svatko svakog može pobijediti, takva je liga.

Moram pohvaliti dečke za rad u reprezentativnoj stanci. Šego je u odličnom ritmu, jedan od rijetkih igrača u ligi koji je na ovako visokom nivou. razvija se i nadam se da će još više rasti", rekao je Šafarić za Max Sport televiziju.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.