Igrač Hajduka bijesno reagirao nakon što ga je Gattuso izvadio iz igre

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

SLAVEN BELUPO u Koprivnici dočekuje Hajduk u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a. Momčad Gennara Gattusa trenutno ima prednost od 2:0. Prvo poluvrijeme bilo je izrazito sadržajno, a na samom početku utakmice daleko opasniji bili su domaćini koji su odmah pritisnuli.

Slaven je u utakmicu krenuo vrlo energično i zahvaljujući tome u uvodnih 15 minuta postigao dva pogotka, ali su oba poništena zbog zaleđa, s tim da je drugi pogodak poništen tek nakon VAR intervencije. Hajduk se sredinom drugog poluvremena konsolidirao, a onda u 39. minuti poveo autogolom domaćeg kapetana Tomislava Božića.

Ljutita reakcija Dajakua

Do kraja poluvremena Stipe Biuk povećao je vodstvo gostiju sjajnim preciznim udarcem iskosa. U 56. minuti na klupi Hajduka dogodila se zanimljiva situacija. Gennaro Gattuso iz igre je izvadio Leona Dajakua i uveo Bambu Sanyanga, a Dajaku nije krio nezadovoljstvo.

Kad je prišao klupi za pričuve, njemački krilni napadač albanskog podrijetla ljutito je bacio bočicu s vodom u praznu stolicu, što se dobro vidjelo u televizijskom prijenosu. Najvjerojatnije je bio nezadovoljan svojom igrom jer je ostao bez konkretnog učinka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.