Livaja: Znao sam za Hajduk igrati bez treninga. Takvu grešku više neću ponoviti

Screenshot: HRT

HAJDUK je u desetom kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Slaven Belupo 2:0. Momčad Gennara Gattusa do tri boda došla je golovima na kraju prvog dijela. Tomislav Božić zabio je autogol, a u strijelce se upisao i Stipe Biuk. Ovom pobjedom Hajduk se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice s 24 boda, četiri više od Rijeke i Dinama. Utakmicu je komentirao kapetan Hajduka Marko Livaja.

"Jedna teška utakmica i tvrda, imali smo i malo sreće. Bilo je najbitnije uzeti tri boda nakon što su naši rivali izgubili bodove. Dosta smo patili, pogotovo tih prvih 20 minuta kad nismo bili najbolji. Teška utakmica, znamo da nije ovdje lako dobiti, ali uspjeli smo to izvući. Radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je dobila Dinamo i trebala dobiti Rijeku i nadam se da će oni i dalje uzimati bodove.

Prošlih godina imali smo probleme kad su rivali nešto kiksali, mi bismo zasrljali. Ove godine je specifično jer drukčije izgledamo i bolje to iskorištavamo. Da su nam rekli da bi nakon 10 kola imali 4 boda prednosti, potpisali bi, ali sad je najvažnije nastaviti dalje do kraja i nadam se da ova ekipa na čelu s trenerom može to izvući", rekao je Livaja za HRT.

"Nadam se da ćemo još više usrećiti navijače"

"Trener ima tu neku svoju viziju nogometa, želi da budemo tvrdi, da smo u niskom bloku. Ne želi da nešto poklanjamo. Ne igramo baš najbolji nogomet, ali imamo kvalitetu. Nadam se da ćemo se opustiti i igrati još bolji nogomet. Trener prati svaki detalj, nadam se da ćemo biti sve bolji kako prvenstvo ide.

Svaki trener nosi svoje, neki su htjeli da ostanem sam naprijed i čekam kontru. Bilo je nesreće, bio sam ozlijeđen, nekad nisam mogao trenirati pet dana, a igrao sam utakmicu. Kad si u Hajduku i kad si od dole, onda preko nekih stvari prelaziš.

Iako znaš da nije to to, ali želiš pomoći momčadi. Nadam se da te greške neću više raditi u budućnosti. Prošle godine smo se opekli na euforiju. Sad smo godinu dana iskusniji. Hvala navijačima koji su nam podrška i nadam se da ćemo ih još više usrećiti", zaključio je.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.