Torcida i navijači Benfice prekinuli su derbi. Neke baklje gorjele na centru

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

NAVIJAČI Hajduka i Benfice sastali su se na južnoj tribini Maksimira kako bi navijali za Hajduk u derbiju protiv Dinama u petak navečer u šestom kolu SuperSport HNL-a. Kulminacija njihovog navijanja dogodila se u 80. minuti, kad su teren zasuli bakljama.

Neke su letjele i do centra. Zbog toga je utakmica prekinuta na desetak minuta te je sudac Igor Pajač morao drugo poluvrijeme produljiti 13 minuta. Susret je završio pobjedom Hajduka 0:1. Jedini gol zabio je Marko Livaja na asistenciju Dominika Prpića. Hajduk zbog ovog incidenta čeka velika novčana kazna.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaki ponedjeljak u 18 sati.

Torcida i No Name Boys već su godinama prijateljske navijačke skupine te često zajedno navijaju. Stigli su tako Portugalci i u Zagreb kako bi pomogli Torcidi u teškim vremenima za klub. Razvili su zajedno i koreografiju u drugom poluvremenu kako bi izrazili prijateljstvo. Istaknuli su i natpis "e pluribus unum", koji je i na grbu Benfice, a znači "iz mnoštva jedan".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.