Stojković: Bayern ne staje

Screenshot: HRT

DINAMO je na katastrofalan način ušao u novu sezonu Lige prvaka. Momčad trenera Sergeja Jakirovića izgubila je 9:2 na Allianz Areni u Münchenu od favoriziranog Bayerna. Četiri pogotka postigao je Harry Kane, dva Michael Olise, a po jedan Raphael Guerreiro, Leroy Sane i Leon Goretzka.

Ofenzivac Dinama Luka Stojković (20) ušao je u igru na početku drugog poluvremena, kada je zamijenio Marka Roga. Nakon utakmice dao je izjavu za medije. "Svjesni smo da je ovo velik poraz za nas. Svjesni smo i protiv kakve smo ekipe igrali. Svi smo pomalo u šoku, a Bayern je pokazao zašto je jedna od najboljih ekipa na svijetu. Mi stvarno nismo bili na nivou, to je sigurno, ali okrećemo se novim utakmicama i idemo dalje", rekao je Stojković, prenosi HRT.

"Mislim da zaslužujemo biti u ovom natjecanju"

"Vratili smo se na 3:2. Kad smo zabili taj gol, mislili smo da se možemo vratiti, igrali smo jako dobro 15-20 minuta. Imali smo priliku, nažalost, nismo je realizirali. Primijetio sam kod Bayerna da oni ne staju, koliki god da je rezultat, idu maksimalno i stvarno su odlična ekipa", dodao je Stojković, kojem je to bio treći nastup ove sezone.

"Svjesni smo rezultata, svjesni smo svega što se dogodilo, ali okrećemo se novim utakmicama. Sljedeći je Slaven Belupo, idemo pobijediti kako god znamo i umijemo i nastavljamo dalje. Mislim da zaslužujemo biti u ovom natjecanju i dat ćemo sve od sebe za bolje rezultate", zaključio je Stojković. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.