United produljio ugovor s 38-godišnjakom. Ima četiri nastupa u zadnje tri sezone

Foto: EPA

GOLMAN Manchester Uniteda Tom Heaton (38) produljio je ugovor s engleskim klubom na još godinu dana, objavljeno je na službenoj stranici. Heaton je stigao u Manchester 2021. godine, vratio se nakon što je završio tamošnju nogometnu akademiju. No branio je nakon toga za brojne engleske klubove u prvoj i drugoj ligi. Najviše je utakmica stajao na golu Burnleya, okruglih 200.

Osim toga, bio je u Cardiffu, Bristol Cityju, Aston Villi, Wycombeu, Swindon Townu i Rochdaleu. Od povratka u United branio je u samo četiri utakmice. "Presretan sam jer ostajem u svom klubu iz djetinjstva. Osjećam da sam u dobroj formi i da sam spreman ponuditi što god treba momčadi u sljedećoj sezoni. Osim na terenu, puno učim i izvan terena. Želim pomoći momčadi da ostvari što bolji rezultat sljedeće sezone", rekao je Heaton po potpisu novog ugovora.

Treći golman Manchester Uniteda trenutno je u stožeru engleske reprezentacije, gdje pomaže trojici golmana Jordanu Pickfordu, Aaronu Ramsdaleu i Deanu Hendersonu da se pripreme za utakmice na Europskom prvenstvu. Engleski izbornik Gareth Southgate pozvao je Heatona da bude neka vrsta trenera golmana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.