PETAR BOČKAJ

VIDEO Bočkaj se razbacao na Torcidinu himnu u Audiju

Foto: Screenshot

MLADI hrvatski reprezentativac, 22-godišnji Petar Bočkaj, od jučer više nije igrač Osijeka. Bočkaj je izbačen iz hrvatskog prvoligaša jer se alkoholiziran zabio svojim Mercedesom u benzinsku postaju i potpuno je demolirao, nakon što se zabavljao na koncertu Saše Matića u Gradskom vrtu.

Nakon nesreće, vozilo je ostavio na području benzinske crpke te se udaljio bez da je policiju obavijestio o događaju, ali je ubrzo pronađen i zadržan u policijskim prostorijama do otriježnjena, nakon čega je pušten, kazao je Hini glasnogovornik PU Darijo Premec.

Bočkaj je bio jedan od najboljih igrača Osijeka, a oduševljavao je izvođenjem slobodnih udaraca. Po tome je bio daleko najbolji u HNL-u. No njegovo problematično ponašanje čelnici Osijeka više nisu mogli tolerirati jer mu ovo nije prvo kršenje klupskih pravila. Ponekad bi se nakon odmora pojavio s nekoliko kilograma viška pa je i tada bio udaljen iz prve momčadi.

Nakon nemilog događaja na internetu se pojavila zanimljiva snimka na kojoj se vidi Petar Bočkaj kako pleše uz taktove neslužbene Torcidine himne: "Noćas draga opet ću se napiti".

Nije poznato kada je snimka nastala, no Bočkaja je netko snimio u Audiju i objavio video na društvenim mrežama.

Bočkaj je trenutno bez kluba i ne zna se hoće li nastaviti profesionalnu karijeru, a donedavno je rušio veliki PSV u Europi, a bio je i na korak do seniorske reprezentacije Hrvatske. Zbog jedne čokoladice vrijedne nekoliko kuna ostavio je veliku mrlju na svoju karijeru i skoro životno ugrozio blagajnicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.