Igrač Šahtara tetovirao ime djeteta pa nakon DNA testa saznao da nije njegovo

Foto: Instagram/iingridllima/X

BRAZILSKI nogometaš Vinicius Tobias (20) doznao je da dijete koje je rodila njegova bivša supruga Ingrid Lima nije njegovo. O toj drami pišu danas strani mediji. Tobias je i tetovirao ime i poruku djetetu - Matie, volim te. Njegova tadašnja supruga rodila je 8. listopada. No onda su počeli problemi, kako je otkrila Ingrid, inače influencerica koja ima više od 100 tisuća pratitelja na Instagramu. Potvrdila je da je napravila DNA test, koji je pokazao da brazilski nogometaš nije otac. 

"Moram izaći u javnost s nečim što me jako živcira. Vinicius i ja nismo bili zajedno neko vrijeme. Tijekom tog vremena bila sam s nekim drugim. Ali bio je i on. Oboje smo nastavili sa svojim životima, a u međuvremenu je došla Maite. Odlučili smo napraviti DNA test i Maite nije Viniciusova kći", napisala je Ingrid Lima.

Šahtar ga otkrio, u Realu nije mogao do prve momčadi

Nogometaš Šahtara nije se oglasio. Vinicius Tobias već je s 15 godina bio na meti brojnih klubova zbog sjajnih nastupa za brazilsku U15 reprezentaciju. Šahtar ga je doveo prije dvije godine iz brazilskog Internacionala za šest milijuna eura.

Poslan je na posudbu u Realovu drugu momčad, u kojoj je bio sve do ljeta ove godine. No nikad nije nastupio za Realovu prvu momčad, pa je vraćen u Šahtar, za koji je ove sezone odigrao četiri utakmice i u njima upisao dvije asistencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.