VIDEO Emotivni susret Modrića s prvim trenerom u Mostaru: "Luka moj"

Screenshot: X

STOTINE obožavatelja dočekale su jučer Luku Modrića na stadionu HŠK Zrinjski. Modrić je stigao u Mostar povodom promocije filma HŠK Zrinjski - Priča o ponosu, u kojem sudjeluje govoreći o utakmicama koje je igrao za HŠK Zrinjski. Kapetana hrvatske reprezentacije odmah su okružili fanovi, s kojima je i pozirao fotografima te im se potpisao na dresove u kojima su ga dočekali.

Modrić je potpisao mnoge autograme, a posebno je dirljiv bio kratki susret Modrića s Franjom Džidićem, prvim Lukinim trenerom, točnije prvim čovjekom koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu. "Luka moj", rekao je Džidić kad je vidio da mu Modrić dolazi u zagrljaj.

Modrić je karijeru započeo upravo u Mostaru. "Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba", rekao je jednom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.