Vučić, trener juniora: "Jak faul pod košem! Ne možemo mu ništa - jak faul pod košem!"

Screenshot: Tik-Tok

SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić ovih dana boravi u Mačvanskom okrugu. Tijekom posjeta Podrinju došao je na trening juniora KK Loznice. Tamo se okušao kao trener. Vučić je inače otkrio da je pohađao trenersku školu na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi. Ono što je tamo naučio primijenio je sad na klupi juniora Loznice.

"Svatko svakoga preuzima i kada sedmica dobije loptu dole, jak faul pod košem! Ne možemo mu ništa - jak faul pod košem. Nema laganih poena, neka zarade teže malo", naložio je Vučić tijekom time-outa. Snimka situacije objavljena je na njegom TikToku. Imao je Vučić naredbu i za napad: 

@jasamaleksandar Prvi put trener i prva pobeda! Nadam se da će neko od ove sjajne dece u budućnosti biti reprezentativac Srbije da i ja mogu da se pohvalim da sam trenirao šampiona. Deco, srećno u životu i nikada ne odustajte od snova! #jasamaleksandar #srbija🇷🇸 #kkloznica ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

"Dođe uručenje, ti ideš ovdje, i on da ako može. Ako prođe taj pik s četvorkom. Ako ne prođe, ostajete ti i četvorka i pravite pik. Svaki napad izlazite visoko, da im otežamo, da izgube koncentraciju, nema lakih poena i puštanja poena."

Poslije meča, u kojem je Vučićeva ekipa pobijedila, on je komentirao: "Prvi put trener i prva pobjeda! Nadam se da će netko od ove sjajne djece u budućnosti biti reprezentativac Srbije da se i ja mogu pohvaliti da sam trenirao šampiona. Djeco, sretno u životu i nikada ne odustajte od snova!"

Vučić je dojmove s trenerskog debija iznio i na Instagramu: "Večeras, u ovoj dvorani, nisam bio predsjednik, pokušao sam biti trener ovoj divnoj djeci koja treniraju u KK Loznici. Mislim da sam više ja naučio od njih nego oni od mene. Taktika i tehnika su važne i mogu se naučiti, ali srce na terenu je on što dobiva utakmice."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.