Matijević je kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita. "U njemu teče hajdučka krv"

Foto Hina

Kandidat SDP-a za splitskog gradonačelnika bit će gradski vijećnik Davor Matijević, za kojega je na predstavljanju kandidature u Splitu čelnik stranke Siniša Hajdaš Dončić rekao da je najaktivniji gradski vijećnik i beskompromisan borac.

"Matijević je najaktivniji gradski vijećnik i nikad ga nisu zanimale funkcije izvan Splita", rekao je Hajdaš Dončić, istaknuvši da je Matijević beskompromisan borac u kojem teče splitska hajdučka krv.

Matijević je istaknuo da na lokalnim izborima u svibnju iduće godine ide na pobjedu te će biti "štit i gromobran" i onima koji su članovi drugih stranaka, a dijele zajedničke vrijednosti.

Na predstavljanju Matijevićeve kandidature, uz Hajdaš Dončića bili su Ranko Ostojić i Sabina Glasovac koji su na parlamentarnim izborima podržali ulazak u sabor splitskog gradonačelnika Ivice Puljka iz stranke Centar čemu se protivio Matijević.

Matijević je novinarima danas odgovorio da je ulazak Puljka u sabor bio "dio šire slike".

Referirajući se na najave gradonačelnika Puljka da će se u Splitu graditi novi nogometni stadion, Matijević je rekao da treba obnoviti postojeći stadion Poljud.

Kao jedini zastupnik SDP-a u splitskom Gradskom vijeću, rekao je da se SDP borio za preživljavanje, ali nisu negirali greške svojih prethodnika, već su učili iz njih.

Upitan kako će SDP vratiti glasače koji su na prošlim lokalnim izborima glasali za Ivicu Puljka, Matijević je rekao da je to "proces koji je već započeo" s njegovim istupima na Gradskom vijeću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.