FOTO Pijan u Splitu se zabio u auto u kojem je bilo četvero djece. Auto je skršen

Foto: Vojko Basic / CROPIX, Ivo Cagalj/PIXSELL

MUŠKARAC se u Solinskoj ulici u Splitu pijan zabio u auto u kojem je, uz vozačicu, bilo i četvero djece. Policija je objavila detalje. 

"Sinoć, 1. srpnja 2024.godine oko 21:15 na kolniku Solinske ulice dogodila se prometna nesreća - sudar dva osobna vozila.

Na mjestu događaja obavljen je očevid. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnji vozač u alkoholiziranom stanju (utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1.85 g/kg)  uzrokovao prometnu nesreću  na način da je svojim vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u prednju lijevu stranu drugog osobnog vozila u kojem se nalazila vozačica i četvero djece.

Vozačica i jedno dijete zadobili su teške tjelesne ozlijede i zadržani su u bolnici. Vozač je također zadobio teške tjelesne ozlijede, ali je nakon obrade pušten, a ostali sudionici zadobili su lakše tjelesne ozlijede", piše policija.

"Vozač osobnog vozila uhićen je i smješten u policiji do otriježnjenja, nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela. 

Utvrđeno je da se radi o  recidivistu u činjenju prometnih prekršaja te je do sada prekršajno prijavljivan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, prolasku kroz crveno svjetlo i brzine", dodaje se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.