Lana Pavić dala ostavku na mjesto potpredsjednice stranke Centar

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Lana Pavić više nije potpredsjednica stranke Centar. Potvrdila je nagađanja i iznijela razlog odlaska s čelne pozicije stranke Ivice Puljka.

"U dogovoru s Puljkom i predsjedništvom stranke dala sam ostavku na mjesto potpredsjednice Centra jer se vraćam svom uobičajenom medijskom poslu koji je nespojiv s pozicijom politički izložene osobe. Odluka je donesena nakon izbora, sada smo je samo formalizirali", potvrdila je Pavić za Dalmatinski portal.

Splićanka s dugogodišnjom zagrebačkom adresom više od dvadeset godina bavila se televizijskim novinarstvom, uređivala je televizijske emisije poput turističkih i lifestyle formata Klub 7, Destinacija: Hrvatska, Fino i vino. Pavić je sa suprugom Markom Kožulom vlasnica Male produkcije, tvrtke za medijsku produkciju i marketing, a očigledno je odlučila da će se više posvetiti tom poslu.

Na parlamentarnim izborima koji su se održali u travnju bila je 12. na listi u I. zagrebačkoj izbornoj jedinici, a osvojila je 489 preferencijalnih glasova. Na istoj listi s četvrtog mjesta u sabor je ušla Marijana Puljak, inače rođakinja Lane Pavić.

Prošla je zanimljiv put od manekenke, loto djevojke, voditeljice, novinarke do doktorice znanosti i političkog angažmana, a sada se ponovo vraća u medijske vode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.