Napadač postao žrtva: Željan Prkić završio na neurokirurgiji, mama prijetila novinarki

ANDREA KUZMIĆ, novinarka Slobodne Dalmacije, prijavila je splitskoj policiji osobu koja joj se u telefonskom razgovoru predstavila kao majka Željana Prkića, montažera HTV-a, koji je prije dva dana pred splitskom Palačom pravde brutalno napao kolegu Radu Županovića, reportera Radio Dalmacije.

"Znam da imaš sina, zamisli da mu se dogodilo zlo..."

"Znam da imaš sina, probaj zamisliti da mu se dogodi zlo kao mojem sinu, koji leži u bolnici", poručila je novinarki Kuzmić osoba koja se nije htjela predstaviti imenom i prezimenom. No, iz konteksta razgovora prilično se lako dalo zaključiti o kome se radi.

Prkić, koji je napao Županovića nakon objave presude Cviku i ekipi s Korčule, završio je u bolnici, i to na Odjelu neurokirurgije. Od napadača je postao žrtva. Nejasno je samo što mu je.

Županovića je snažno "prokinuo" nogom u leđa, jer mu je ovaj stao na kabel. Još mu je i poručio da će ležati u lokvi krvi. Županović ga je prijavio za napad i prijetnju. Situacija je za Prkića posebno neugodna jer se otkrilo da je tog dana u matičnoj kući uzeo slobodan dan, kako bi u fušu mogao raditi za 24sata, čija se redakcija već ispričala napadnutom reporteru Radio Dalmacije. 

HRT se o incidentu nije očitovao nijednom rečenicom. Ispituju što se dogodilo. A problematičnog Prkića unaprijedili su iz vozača u montažera premda je na radnom mjestu već imao nekoliko incidenata zbog svoje prijeke naravi.

Od problema Prkić pobjegao u bolničku postelju?!

Osoba koja je danas zvala novinarku Kuzmić tvrdi da je Željanu Prkiću sve smješteno kako bi izgubio posao. On sam prvo se uopće nije mogao sjetiti da je bio pred sudom, a onda mu je sinulo da je tuda samo prolazio. Nakon (ne)prospavane noći zaključio je da bi bilo najbolje da zalegne u bolnički krevet. Nevjerojatno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.