Razrješenja i imenovanja na zatvorenom dijelu sjednice vlade

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vlada RH je na zatvorenome dijelu sjednice donijela nekolicinu kadrovskih odluka te su razriješeni dosadašnji ravnatelji vladinih radnih tijela i imenovani novi, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika vlade RH.

Razriješeni su dosadašnji ravnatelji radnih tijela vlade i to - Ivana Marinković Županc, ravnateljica Ureda Koordinacije za unutarnju i vanjsku politiku, Nina Ban Glasnović, ravnateljica Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje, Ines Uglešić, ravnateljica Ureda Koordinacije za gospodarstvo, i Marija Pišonić, ravnateljica Ureda Koordinacije za društvene djelatnosti i ljudska prava.

Ivana Marinković Županc imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za vanjsku i europsku politiku, Nina Ban Glasnović imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti i hrvatske branitelje i tajnicom Ureda Koordinacije za demografiju, Ines Uglešić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za gospodarstvo, a Marija Pišonić imenovana je tajnicom Ureda Koordinacije za unutarnju politiku, društvene djelatnosti i ljudska prava.

Domagoj Dodig imenovan je tajnikom Ureda Koordinacije za sektorske politike, a Ana Dalmatin Matijašević imenovana je tajnicom Ureda Kadrovske i Administrativne komisije.

Arian Čustović imenovan je povjerenikom vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti općinskog načelnika Općine Smokvica.

Na zatvorenom dijelu vladine sjednice usvojen je i Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za 2024. godinu, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika vlade RH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.