S 1.5 promila se zabila u kuću u Daruvaru. Vozila troje djece, jedno teško ozlijeđeno

Nije fotografija s mjesta nesreće Ilustracija: Slavko Midzor/PIXSELL

Četiri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 4.35 sati u daruvarskom naselju Doljani, izvijestila je policija za Regionalni portal Bjelovar.live

Do nesreće je došlo kada je 26-godišnjakinja pod utjecajem alkohola upravljala osobnim autom daruvarskih registracija Ulicom Hrvatskih branitelja.

"Zbog neprilagođene brzine u zavoju je došlo do zanošenja vozila koje je sletjelo s kolnika i udarilo u obiteljsku kuću, nakon čega se nastavilo kretati i udarilo u travnato uzvišenje kojom prilikom je došlo do rotiranja vozila", objasnili su iz policije. 

Vozačici izmjereno iznad 1.5 promila

Vozačica 26-godišnja i tri maloljetne osobe koje su se nalazili kao putnici u autu su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje je utvrđeno da je jedna maloljetna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su ostali lakše ozlijeđeni. 

"Protiv 26-godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu", naveli su iz policije.  Kako neslužbeno doznaje Bjelovar.live, vozačici je izmjereno više od 1.5 promila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.