U SAD-u nazvao policiju i rekao da ga je napao medvjed. Sad ga traže zbog ubojstva

Foto: Monroe County Sheriff's Office

Policija u Tennesseeju traga za muškarcem za kojeg kažu da je nazvao 911 tvrdeći da ga progoni medvjed, nakon čega je pronađeno mrtvo tijelo, a pozivatelj je osumnjičen za ubojstvo.

Sve je započelo 18. listopada kada je muškarac nazvao 911 i pretvarao se da je planinar koji je pao s litice dok je bježao od medvjeda. Policiji je rekao da se zove Brandon Andrade, piše CNN.

🚨FOR IMMEDIATE RELEASE🚨 OFFICIAL PRESS RELEASE REGARDING A HOMICIDE THAT HAPPENED INSIDE OF MONROE COUNTY. PLEASE SHARE TO BRING THIS FUGITIVE TO JUSTICE.

Objavljuje Sheriff Tommy JonesPetak, 25. listopada 2024.

Kad su hitne službe stigle na mjesto događaja u Tellico Plainsu, pronašli su mrtvog čovjeka s dokumentima na Andradeovo ime. Ali istražitelji su ubrzo utvrdili da tijelo nije Andrade i da je Andradeova osobna iskaznica "ukradena i korištena u više navrata", navodi se u šerifovom priopćenju za javnost.

Identitet žrtve još nije poznat

Tijelo još nije identificirano, navodi se u priopćenju. Istražitelji trenutno rade na crtežu žrtve koji će objaviti javnosti kako bi ga lakše identificirali.

Istražitelji su otkrili da je Nicholas Wayne Hamlett (45) iz Alabame koristio Andradeovu osobnu i da je tražen u Alabami zbog kršenja uvjetne kazne, priopćio je šerifov ured.

Vlasti su od tada izdale nalog za uhićenje Hamletta zbog ubojstva. Smatra se "naoružanim i opasnim", navodi se u priopćenju za javnost.

Tellico Plains, gdje je žrtva pronađena, mali je grad u istočnom Tennesseeju s nešto manje od 1000 stanovnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.