Vlasnik zagrebačkih roštiljarnica pobjegao u BiH, uhićen dok se vraćao. U zatvoru je

Ilustracija: Shutterstock

Zbog premlaćivanja intimne partnerice u istražnom zatvoru završio je poznati zagrebački ugostitelj, vlasnik lanca roštiljarnica.

Ugostitelj je prije par dana zatečen u ilegalnom prelasku granice između BiH i Hrvatske. Policija ga je odmah privela na kriminalističko istraživanje. Priveden je iako je tvrdio da se upravo krenuo sam predati policiji nakon što je nedavno završio na tjeralici. Tjeralica je za njim raspisana jer je pobjegao iz Hrvatske pred kaznenim progonom za obiteljsko nasilje, javlja N1.

Kako je priveden?

Policijski izvori kažu da je u Hrvatsku ušao na području Vrgorca, a osim što nije koristio legalni granični prijelaz, u vozilu u kojem se nalazio bilo je nešto droge i ilegalno oružje.

No prema zasad dostupnim informacijama, ovaj ugostitelj trenutno je osumnjičen samo za obiteljsko nasilje. Svoju partnericu, kako se navodi u kaznenoj prijavi, fizički je napao. Na njezinom tijelu istražitelji su dokumentirali vidljive ozljede.

Tvrdio da nije kriv

Iako se u svojoj obrani pokušao opravdati turbulentnom vezom i nešto grubljim intimnim odnosom, na kraju je ipak završio u pritvoru, navodi N1. Na zahtjev tužiteljstva ubrzo mu je određen i jednomjesečni istražni zatvor kako ne bi utjecao na svjedoke.

Osim toga, istražni zatvor određen mu je i zbog opasnosti od bijega jer ima bosansko-hercegovačko državljanstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.