Žena čiju je djecu i muža ubio oklopnjak srpske vojske: Kamo sreće da me nisu spasili

Otac, troje djece i njihova susjeda poginuli su jučer u prometnoj nesreći kod mjesta Ušće u Srbiji, na cesti između Kraljeva i Raške, kada su se sudarili s oklopnim borbenim vozilom Vojske Srbije.

Iz bolnice u Kraljevu potvrđeno je da je majka stradale djece na vlastiti zahtjev puštena iz bolnice. Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške tjelesne ozljede.

"Jedva su me izvukli iz auta. Više od sat sam bila ispod kamiona, kažu i dva. Kamo sreće da me nisu izvukli", rekla je Mirjana Lazović, čiji su suprug, djeca i susjeda poginuli u nesreći, prenosi Blic.

"Suvozač sam bila, svi se čude kako sam ostala živa. Joj, majko, ima li Boga?! Nema sigurno, čim je uzeo Danu i djecu. Što će mi život sada bez njih, sada mi ne treba. Što će mi život sad bez njih", rekla je.

"Muž ga je pokušao izbjeći, ali nije mogao"

"Taj vojnik u vozilu je išao ravno na nas, kao da nas hoće ubiti. Ako vjerujete, muž ga je pokušao izbjeći, ali nije mogao. Išao je nasred ulice. Ne znam je li zaspao ili je bio pijan, ubio mi je troje djece. Cijelu obitelj mi je ubio! Ako ima pravde, nikad neće izaći iz zatvora! Ne dao Bog nikome", poručila je.

Blic piše da je žena na osobnu odgovornost izašla iz bolnice, a neslužbeno su doznali i da je vojnik koji je vozio oklopno vozilo imao 0.2 promila alkohola u krvi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.