Rade Šerbedžija otkrio tajnu savršene janjetine, ali i zašto je godinama ne jede
RADE ŠERBEDŽIJA je gostovao u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma gdje je objasnio kako se priprema savršena janjetina, ali i zbog čega je već godinama ne jede.
"Mora biti dobra janjetina, to je prva stvar. Ja sam je nabavljao iz Novog Zelanda, koja je dolazila specijalnim avionima, tako da nije bila smrznuta, već samo u hladnjači. To je jako dobra janjetina, jer je na Novom Zelandu divna priroda, svježa trava, zrak, sve ekologija", objasnio je voditeljici HRT-ove emisije.
Šerbedžija je dodao i kako treba znati napraviti vatru.
"Ja uvijek sam okrećem, ne elektrika", napomenuo je i dodao kako to danas više ne radi jer janjetinu ne jede već sedam godina. Ostale vrste mesa jede, no janjetinu izbjegava zbog kolesterola.
Ovo je .
Homepage nacije.
ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom
Želite raditi na Indexu? Prijavite se
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati