Al Pacino je zbog financijskih problema prihvatio ulogu u omraženom filmu iz 2011.

Screenshot: YouTube/Sony Pictures

AL PACINO je u nedavnom intervjuu za The New York Times (NYT) otkrio zašto je prihvatio ulogu u komediji Jack and Jill, jednom od najgorih filmova 2010-ih.

Jack and Jill je komedija redatelja Dennisa Dugana, u kojoj glavnu ulogu igra Adam Sandler, a uz njega se pojavljuju Katie Holmes i Al Pacino.

Sandler u filmu glumi blizance Jacka i Jill. Jack je uspješni biznismen iz Los Angelesa koji se užasava posjeta svoje naporne i nezaposlene sestre blizanke Jill, koja mu svake godine dolazi u goste za vrijeme Dana zahvalnosti. Problem je što ga Jill ovaj put posjećuje dok radi na važnoj televizijskoj reklami s Alom Pacinom, koji glumi sam sebe.

 

Pacino je u intervjuu za NYT izjavio da je Jack and Jill prvi film koji bi njegov najmlađi sin trebao pogledati kada malo odraste.

"Mislim da bi trebao početi s filmom Jack and Jill. Mislim da je taj film smiješan. Došao mi je u vrijeme kada mi je stvarno bio potreban, nakon što sam doznao da više nemam novca", prisjetila se zvijezda Kuma. "Moj računovođa je završio u zatvoru i hitno sam trebao novu ulogu. Tako da sam pristao na ovaj film."

"U tom filmu radim jednu stvar: tražili su da glumim u reklami za Dunkin' Donuts. Znaš li koliko ljudi misli da sam stvarno snimio tu reklamu?" dodao je glumac.

Film Jack and Jill nije bio veliki financijski promašaj jer je u kinima zaradio 149 milijuna dolara, no bio je kritički promašaj. Na portalu Rotten Tomatoes ima samo 3% na temelju recenzija profesionalnih kritičara, što ga čini jednim od najgorih filmova u karijeri Adama Sandlera. Nadalje, film je nominiran za rekordnih 12 Zlatnih malina, a osvojio ih je čak deset.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.