Teaser za Marvelov novi film pregledan 10 milijuna puta u jednom danu

Screenshot: YouTube/Marvel Entertainment

MARVEL je objavio prvi teaser za svoj nadolazeći superherojski film Thunderbolts*, u kojem glavne uloge igraju Florence Pugh i David Harbour, zvijezde filma Black Widow, te Sebastian Stan, kojeg smo gledali u filmovima Captain America i Avengers.

Slično DC-jevom filmu Suicide Squad, Thunderbolts* prati grupu antijunaka i zločinaca koje američka vlada pošalje na tajnu misiju.

Glumačku postavu čine Harbour, Pugh, Stan, Hannah John-Kamen, Julia Louis-Dreyfus, Wyatt Russell, Geraldine Viswanathan, Lewis Pullman i Olga Kurylenko.

 

Thunderbolts* se temelji na istoimenim stripovima Kurta Busieka. Film je režirao Jake Schreier, a scenarij su napisali Eric Pearson, Lee Sung Jin i Joanna Calo. Kevin Feige je producent.

Reakcije obožavatelja

Teaser za Thunderbolts* u jednom je danu skupio više od 10 milijuna pregleda na YouTubeu, a popratili su ga i oduševljeni komentari obožavatelja na društvenim mrežama.

"Možda sam poludio, ali ovo je jedini Marvelov film kojem se veselim u 2025. godini", napisao je jedan obožavatelj na Twitteru, dok je drugi dodao: "Jedva čekam Thunderbolts*."

"Definitivno ću pogledati ovo. Sviđa mi se lik Johna Walkera i zanimaju me interakcije između njega i Buckyja", napisao je korisnik Reddita.

"Gledam ovo zbog Johna Walkera. On je tako dobar lik (i nije učinio ništa loše u seriji Falcon & The Winter Soldier)", složio se drugi.

Thunderbolts* će imati premijeru u kinima 2. svibnja sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.