Na Netflix uskoro dolazi adaptacija jedne od najboljih akcijskih igara, evo teasera

Screenshot: YouTube/Netflix

LJUBITELJI videoigara i animiranih serija dolaze na svoje. Netflix je objavio novi teaser za dugoočekivanu animiranu seriju Devil May Cry (DMC), adaptaciju istoimene akcijsko-avanturističke igre iza koje stoji studio Capcom.

Na seriji, koja je najavljena još 2018. godine, radili su Adi Shankar, kreator hvaljenih animiranih serija The Guardians of Justice i Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, te južnokorejski animacijski studio Studio Mir, poznat po radu na hit-serijama Legend of Korra i X-Men '97. Scenarij za seriju napisali su Shankar i Alex Larsen.

Trenutno nije poznato o čemu će se raditi u nadolazećoj Netflixovoj adaptaciji, no serijal videoigara vrti se oko lovca na demone Dantea koji pokušava zaustaviti napade demona na Zemlji. Johnny Yong Bosch, koji je posudio glas Neru u igrama DMC 4 i DMC 5, u seriji će posuditi glas Danteu.

Originalnu franšizu napravio je Hideki Kamiya, koji je uz DMC radio i na popularnim videoigrama Resident Evil 2, Ōkami i Bayonetta.

Izvršni producenti animirane serije DMC su Shankar, Hideaki Itsuno i Seung Wook Lee. Serija za sada ima jednu sezonu koja se sastoji od osam epizoda. Teaser možete pogledati u nastavku.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.