Na Netflix stiže romantična komedija s Liamom Hemsworthom i Laurom Dern

Screenshot: Youtube

JESEN je idealna za zavlačenje pod dekicu i uživanje u filmovima, a za ljubitelje romantičnih komedija 11. listopada na Netflix stiže prava poslastica u režiji Susanne Grant. Objavljen je trailer za Lonely Planet, s Laurom Dern i Liamom Hemsworthom u glavnim ulogama. Oskarovka glumi spisateljicu koja se muči sa završavanjem nove knjige. Odlazi u utočište za pisce u Maroku, ni ne sluteći da je ondje čeka romansa života. 

Prema traileru, Dern i Hemsworth će se zaljubiti, usprkos razlici u godinama. Kako je jedan komentator na YouTubeu istaknuo: "Liam Hemsworth je imao 3 godine kada je objavljen Jurski park, u kojem je glumila Laura Dern, koja je imala 26!"

 

Dern i Hemsworth brzo su se sprijateljili na setu u Maroku. "Liam mi je postao samo prijatelj i osoba od povjerenja. I jako je duhovit pa sam se cijelo vrijeme smijala", izjavila je glumica.

Hemsworth je bio oduševljen suradnjom s Laurom Dern. "Snimati scene s Laurom Dern bila je privilegija. Ona ima izvanredan talent da vas privuče, čineći svaki trenutak intimnim i stvarnim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.