Izašao novi trailer za akcijski film s The Rockom, koji su pratili problemi na setu

Screenshot: YouTube/Amazon MGM

STUDIO Amazon MGM objavio je novi trailer za akcijsku komediju Red One, u kojoj glavne uloge igraju Dwayne The Rock Johnson i Chris Evans. Film je režirao Jake Kasdan, redatelj filmova Jumanji: Welcome to the Jungle i Jumanji: The Next Level, a napisao ga je Chris Morgan, scenarist filmova Fast & Furious.

 

Red One prati Calluma Drifta (Johnson), šefa osiguranja Sjevernog pola, koji udružuje snage s poznatim lovcem na glave Jackom O'Malleyjem (Evans), kako bi spasio otetog Djeda Božićnjaka (J. K. Simmons).

Sporedne uloge u filmu igraju Kiernan Shipka, Lucy Liu, Mary Elizabeth Ellis, Nick Kroll, Kristofer Hivju, Wesley Kimmel, Bonnie Hunt i Jenna Kanell.

Snimanje filma su pratili razni problemi

Amazonov nadolazeći film našao se u središtu kontroverze krajem travnja ove godine, kada su procurile vijesti da je Johnson bio problematičan na setu filma.

Izvori su za The Wrap otkrili da je budžet za film iznosio oko 250 milijuna dolara, a djelomični krivac za tako visoke troškove bio je Johnson. Naime, glumac je redovito kasnio na set sedam ili osam sati, a nekada se nije ni pojavio, što je rezultiralo troškovima do 50 milijuna dolara.

Isto tako, odbijao je urinirati na zahodu, umjesto toga obavljao je nuždu u bocama koje je kasnije skupljao njegov tim. 

Film Red One imat će premijeru u kinima 15. studenog ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.