Gledatelji Netflixa tvrde da "nikad nisu više plakali" nego na završetak ove serije

Screenshot: Youtube

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere o završetku serije. Ako je niste gledali i ne želite saznati završetak prije nego što je pogledate, nemojte nastaviti čitati tekst.

KORISNICI Netflixa na društvenim mrežama ponovno razgovaraju o serijama koje su na njih ostavile snažan dojam. Ovoga puta pretplatnici ove streaming-platforme razgovarali su o serijama koje su ih svojim završetkom rasplakale, a mnogi od njih izdvojili su dramsku seriju Firefly Lane.

Ova se serija prikazivala od veljače 2021. do travnja 2023. godine te je ukupno imala dvije sezone. Temelji se na istoimenom romanu autorice Kristin Hannah, a prati priču o dvjema prijateljicama - Talluli Tully Hart i Kate Mularkey - koje su se upoznale u ulici Firefly Lane kada su imale 14 godina te o njihovu odrastanju i životima dok su neprestano bile jedna uz drugu.

Kako izvještava Unilad, mnogi korisnici X-a napisali su da ih ni jedan kraj serije nije rasplakao kao što je to bio slučaj s Firefly Laneom. Na kraju serije otkriva se kako je knjiga koju je pisala Kate (Sarah Chalke) zapravo priča o njezinom životu, prikladno nazvana Firefly Lane, koju poklanja Tully (Katherine Heigl). Nakon što provede posljednji dan s Tully, Kate mirno umire dok promatra predivan pogled sa svoje stražnje terase.

 

Serija je ukupno imala 26 epizoda, a kreirala ju je Maggie Friedman. Uz glavne glumice, u seriji su se pojavili i Ben Lawson, Ali Skovbye, Roan Curtis, Yael Yurman, Beau Garrett, Brendan Taylor, Chelah Horsdal, Ignacio Serricchio i druge zvijezde.

Mnogi gledatelji su plakali zbog završetka serije

Jedna obožavateljica serije na X-u podijelila je isječak i napisala: "Jedan od najtužnijih završetaka serije koje sam ikada vidjela, nikada nisam toliko plakala kao kad sam je gledala prvi put." Dodala je da je seriju dosad pogledala dva puta i da je svaki put plakala na tragičan završetak. 

Druga obožavateljica je napisala: "Nikad se neću oporaviti od ove serije", dok je treći korisnik X-a dodao: "Nisam to očekivao, ali kraj me užasno rastužio. Nikad više nisam plakao nego na kraju ove serije." 

Na njihove komentare javila se i jedna pretplatnica Netflixa koja je tek završila s gledanjem serije. Napisala je: "Upravo sam završila seriju. Ne mogu prestati plakati."

Unilad izvještava da je i kreatorica serije Maggie Friedman za Netflix Tudum priznala da joj je bilo najteže pisati posljednjih sedam epizoda serije.

"Emocije su bile iscrpljujuće. Sarah i Katherine zaista su dale sve od sebe. Jako sam ponosna na to kako je sve ispalo. To su mi bile omiljene epizode u cijeloj seriji", komentirala je Friedman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.