Trenutno najgledaniji film na Maxu oduševio kritičare. Ima 82 posto na RT-u

Screenshot: Youtube/Max

TRILER Jezero Caddo (eng. Caddo Lake) redatelja Logana Georgea i Celine Held trenutno je najgledaniji na streaming-platformi Max, bivšem HBO Maxu. Film se na Maxu prikazuje od 10. listopada, a u nekoliko dana popeo se po ljestvici top deset najgledanijih filmova i zauzeo prvo mjesto.

Radnja filma prati priču o misterioznom nestanku osmogodišnje djevojčice Anne (Caroline Falk) na jezeru Caddo. Nakon njezina nestanka niz prošlih smrti i nestanaka počinje se povezivati, mijenjajući povijest razorene obitelji, stoji u službenom sinopsisu filma. 

 

U filmu glavne uloge imaju Dylan O'Brien kao Paris i Eliza Scanlen kao Ellie, a uz njih se u trileru pojavljuju i Lauren Ambrose, Sam Hennings, Diana Hopper, Eric Lange, David Maldonado, Zedrick Tinsley, Gina Limbrick i drugi glumci.

Film trenutno ima vrlo dobre recenzije

Jezero Caddo trenutno ima dobre ocjene na Rotten Tomatoesu; od kritičara ima ocjenu od 81 posto, dok od publike ocjenu 82 posto. Na IMDb-u trenutno ima ocjenu 6.9 od ukupno 10.

"Pomaže imati par glavnih glumaca koji se posvećuju svojim likovima, nikada ne namigujući kameri, kao što bi to učinili slabiji izvođači sa scenarijem koji je ovako sulud", napisao je Brian Tallerico iz RogerEbert.com.

Pozitivan osvrt napisao je i kritičar The Wrapa William Bibbiani: "Inteligentno je osmišljen i dobro se povezuje, unatoč narativu koji brzo postaje složen. U sigurnim ste rukama scenarista i redatelja Logana Georgea i Celine Held. Sve su pomno osmislili."

Gledatelji su većinom pisali pozitivne osvrte na film.

"Film Jezero Caddo bio je izvrstan! S preokretima i iznenađenjima, stvarno je sjajan film i preporučujem svima da ga pogledaju", komentar je jedne gledateljice na Rotten Tomatoesu.

"Film je bio nevjerojatan, a Dylan O'Brien pružio je svoju dosad najbolju izvedbu. Njegova gluma bila je intenzivna i očaravajuća. Kinematografija je bila zadivljujuća i uvelike je obogatila cjelokupno iskustvo. Zaplet je bio iznenađujuć i držao me na rubu sjedala. Apsolutno sam oduševljen!" napisao je još jedan gledatelj na Rotten Tomatoesu.

"Mislio sam da je gluma bila fantastična. Definitivno mi je držala pažnju cijelo vrijeme, od početka do kraja. Ako stvarno obratite pažnju, primijetit ćete sve vrlo važne, ali male detalje kroz film koji će vam pomoći bolje razumjeti što se događa. Jako cool film. Vrijedi pogledati", napisao je još jedan gledatelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.