James Gunn oduševio fanove, u njegovom Supermanu će se pojaviti i Krypto Superpas

Foto: Instagram/@Variety

REDATELJ novog Supermana, James Gunn, u objavi na društvenim mrežama otkrio je da će se u njegovoj verziji priče o superheroju pojaviti još jedan mnogima drag lik - Krypto Superpas.

U dirljivoj objavi na društvenim mrežama, Gunn je opisao kako ga je njegov pas Ozu nadahnuo da uključi lik Krypta u nadolazeći film koji bi se u kinima trebao prikazati u srpnju iduće godine. 

"Krypto je inspiriran našim psom Ozuom, kojeg smo udomili nedugo nakon što sam počeo pisati Supermana. Ozu, koji se nalazio u dvorištu s još 60 drugih pasa i nikada nije poznavao ljude, bio je problematičan, blago rečeno. Odmah po dolasku uništio je naš dom, naše cipele, naš namještaj - čak je pojeo i moje prijenosno računalo. Trebalo je dugo vremena prije nego što nam je uopće dopustio da ga dodirnemo. Sjećam se da sam pomislio: "Bože, kako bi težak bio život da Ozu ima supermoći?" - i tako je Krypto ušao u scenarij i promijenio tijek priče dok je Ozu mijenjao moj život", napisao je redatelj na društvenim mrežama uz kratki prvi prikaz Supermana i Krypta koji gledaju prema planetu Zemlji.

Kako izvještava Deadline, Krypto se prvi put pojavio 1955. godine u stripu Adventure Comics #210 te se pojavljivao u brojnim animiranim serijama i filmovima, ali nikada ranije u igranom filmu. Animirana serija Krypto Superpas, s naslovnim superpsom kao glavnim likom, premijerno je prikazana na Cartoon Networku 2005. godine, a prikazivala se na subotnjem jutarnjem bloku Kids’ WB na mreži The CW od 23. rujna 2006. do 15. rujna 2007. godine.

Podsjetimo, prva fotografija glumca Davida Corensweta kao Supermana objavljena je ranije ove godine, a mnogi su obožavatelji bili oduševljeni viđenim. Uz Corensweta, u nadolazećem superherojskom filmu glumit će i Rachel Brosnahan kao Lois Lane te Nicholas Hoult kao Lex Luthor. Sporedne uloge u filmu dobili su Skyler Gisondo, Anthony Carrigan, Edi Gathegi, Nathan Fillion, Isabela Merced, Sara Sampaio i Milly Alcock.

Snimanje filma završilo je krajem kolovoza, a redatelj Gunn u emotivnoj je objavi zahvalio svima koji su sudjelovali u projektu te objavio fotografiju nastalu u Norveškoj tijekom prvog tjedna snimanja. 

Reakcije obožavatelja na vijesti su većinom pozitivne

Nakon što je James Gunn objavio vijest o povratku Krypta na društvenim mrežama, javili su mu se brojni obožavatelji koje je ta vijest obradovala. Mnogi su sretni što će i Krypto dobiti pozornost kakvu zaslužuje te im je drago što će ga imati priliku vidjeti u igranoj verziji. 

"Recite mi da ovo nije neka šala? Odlične vijesti!", "Drago mi je što ćemo vidjeti Krypta, ali mi je još draže zbog priče zašto će se pojaviti u filmu", "Hvala Ozu što ćemo zbog njega gledati Krypta", "Ovo me toliko usrećilo da vam ne mogu ni opisati", "Nadam se da se ne šališ s nama, ovo mi je popravilo dan", neki su od komentara na vijest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.