Timothee Chalamet izgleda gotovo neprepoznatljivo na setu sportskog filma

TIMOTHEE Chalamet izgleda gotovo neprepoznatljivo na prvim fotografijama sa seta sportske drame Marty Supreme. Na filmu rade redatelj Josh Safdie i studio A24.

Film Marty Supreme inspiriran je životom Martyja Reismana, profesionalnog igrača stolnog tenisa, no nije riječ o biografskom filmu. 

Chalamet je u filmu utjelovio igrača stolnog tenisa, a na prvim slikama sa seta možemo vidjeti da je odjeven u vintage stilu, ima frizuru iz 1950-ih i nosi naočale.

Kako piše Variety, scenarij za nadolazeći film napisali su Josh Safdie i Ronald Bronstein. Safdieju je ovo prvi put od 2008. godine da film režira bez svojeg brata Bennyja Safdieja.

Uz Chalameta u filmu glume Gwyneth Paltrow, Odessa A'zion, Penn Jillette, Kevin O’Leary i Abel Ferrara. Glazbenik Tyler, the Creator imat će glumački debi u Safdiejevom novom filmu.

Marty Supreme produciraju Safdie, Bronstein, Eli Bush, Anthony Katagas, Chalamet i studio A24.

Chalameta ćemo uskoro gledati i u ulozi Boba Dylana u biografskom filmu A Complete Unknown, u režiji Jamesa Mangolda. Film će imati premijeru 25. prosinca ove godine i prikazat će rane dane karijere poznatog glazbenika i dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.