OVE je godine Hrvatska prvi put sudjelovala na međunarodnom pekarskom natjecanju u sklopu Sigepa u talijanskom Riminiju. Hrvatsku su predstavljali Darko Kušić i Andrija Pernar iz poznate zagrebačke majstorske pekarnice Bread Club.
Osvojili su drugo mjesto u pripremi pizze, dok je prvo osvojio talijanski tim pekara.
Ekipa iz Bread Cluba drugo je mjesto osvojila pizzom margheritom s pelatima, maslinovim uljem i buffalo mozzarellom, kao i jednom slavonskom s pelatima, kulenom i svježim kravljim sirom.
Radi se o natjecanju koje se može opisati kao Olimpijske igre u pekarskom svijetu, a sudjelovati mogu samo članovi Richemont kluba. Inače, natjecatelji su za pripremu proizvoda u pet kategorija imali tek sat vremena prvi dan te osam sati drugi dan natjecanja, a i za najmanje odstupanje od pravila dobili bi negativne bodove.
>Probali smo novi cruffin iz Bread Cluba, a čini se da uskoro otvaraju i novi lokal